Portofoliu

—————————————————————————————————————————
citygarden

CITYGARDEN.RO

Societatea CITY GARDEN DISTRIBUTION S.R.L., firma a grupului ROMSTAL, se regaseste printre cele mai renumite firme din Romania in ceea ce priveste importul si distributia de plante de interior-exterior, seminte, bulbi,  pamant flori, decoratiuni , mobilier gradina, , masini gradinarit , sisteme irigatii precum si servicii de proiectare si amenajare peisagera.

City Garden, companie cu 2 magazine in Bucuresti, este o retea  de magazine specializate in comercializarea plantelor si a echipamentelor de gradinarit.

City Garden ofera clientilor săi o gama variata de produse si servicii.

 

—————————————————————————————————————————

new-minoritiesNEWMINORITIES.COM

Scopul proiectului “Noile minorități din municipiul București” este sprijinirea dialogului intercultural dintre bucureșteni și grupurile de minorități stabilite în București în ultimele două decenii.

Deoarece primul pas în susținerea diversității îl constituie cunoașterea acesteia, în cadrul proiectului vom realiza cartografierea comunităților de imigranți recent formate în București și o documentare vizuală a relației acestora cu orașul ca loc al vieții lor cotidiene.

Informațiile obținute din cercetare vor fi reunite pe o platformă creată, care  va avea rolul de prezentare și agregare a informațiilor despre noile minorități din București.

 

—————————————————————————————————————————

arhitecturaARHITECTURA-GPMH.RO

Proiectul “Trecut pentru viitor” își propune să aducă în atenția publicului larg valoarea identitară a construcțiilor tradiționale din Geoparcul Platoul Mehedinți și de a atrage atenția asupra fenomenului de degradare instalat, propunând măsuri de salvgardare și de valorificare a acestora.
În Geoparcul Platoul Mehedinți întâlnim case și biserici perfect integrate peisajului natural, întrunind în acelaşi timp calități esențiale de armonie volumetrică și funcționalitate practică. Aceste monumente reflectă istoria acestor locuri, iar cunoaşterea şi aprecierea lor poate influenţa în mod pozitiv atât mediul arhitectural, cât şi comunitatea locală.

 

—————————————————————————————————————————

 

bluart

BLUARTIMAGE.RO

Acum e momentul sa dai viață fotografiilor pe care le-ai visat! BLU ART IMAGE iti ofera certitudinea ca fotografiile sau videoclipurile tale vor arata si vor functiona asa cum ti-ai dorit dintotdeauna. Echipa noastra isi va folosi experienta in foto/video pentru a putea face cat mai vizibila prezenta ta online si nu numai.

Vom stabili impreuna strategia pe care o vom aborda astfel incat rezultatul sa fie cel pe care il doresti. Schita exista deja in mintea ta. Lasa-ne sa o transformam in realitate! Proiectul va prinde viata instantaneu deaorece te vom asculta si vom aplica, cu ajutorul experientei acumulate toate cererile tale.