VIDEO

ALEGE SĂ IMORTALIZEZI CELE MAI FRUMOASE MOMENTE ALE VIEȚII!

Oferim soluții video de calitate începând cu filmări simple pentru evenimente și ajungând la servicii video pentru firme. Tot noi ne vom ocupa de montaj, pentru a elimina momentele moarte și a vă oferi cele mai bune momente gata pentru vizionare în orice moment.

Filmările pot fi făcute cu mai multe camere dar și cu drona. Clipurile sunt editate la o rezolutie 4k sau Full HD, în funcție de preferințe. Ne ocupăm cu filmări la evenimente dar activăm și în domeniul industrial (prezentare produse) sau în turism (prezentare obiective, filmare 360 de grade, tur virtual).

FILMĂRI PROFESIONISTE

Capturăm iubire! Transpunem pasiune! Filmăm pentru tine cele mai importante momente ale vieții! Surprindem emoțiile curat și sincer! Suntem prelungirea dorințelor tale! Suntem cei care adună zâmbetele, emoțiile, fericirea, prietenia, iubirea, satisfacția, povestea, viața și o păstrăm bine într-o cutie de amintiri.

Bulandra

Romstal

Eveniment

Indiferent că vă doriți să filmați un eveniment din familie sau o prezentare a afacerii dumneavoastră vă suntem mereu aproape. Dispunem de cele mai moderne echipamente care ne permit să filmăm tururi virtuale, filmări cu drona sau la 360 de grade.

"Oferim exact filmarea pe care o imaginați!"

Echipa Neo-Media

Calitate Înaltă

Operatorii noștri se vor asigura în fiecare moment că veți obține cele mai clare filmări înregistrate cu apatură audio-video performantă.