Web Design personalizat
Servicii SEO
Consultanță comerț electronic
Servicii web hosting

Bulandra.ro

Site-ul celui mai important teatru românesc face parte din portfoliul nostru

Vrei site?

Ai nimerit unde trebuie. Iată câteva exemple de clienți mulțumiți...

Citygarden.ro

CityGarden este o retea de magazine specializate in comercializarea plantelor si a echipamentelor de gradinarit.

Guava-film.ro

Fotografiem iubire! Filmăm oameni frumoși! Surpindem cele mai importante momente ale vieții!

Newminorities.com

Scopul proiectului “Noile minorități din municipiul București” este sprijinirea dialogului intercultural dintre bucureșteni și grupurile de minorități stabilite aici

ArhitecturaGpmh

Proiectul își propune să aducă în atenția publicului larg valoarea identitară a construcțiilor tradiționale din Geoparcul Platoul Mehedinți

Acesta este momentul!

Neo Media este o agenție care vă oferă servicii de webdesign, seo, consultanță e-commerce și găzduire.

Dorim să oferim cea mai bună experiență online și să onorăm așteptările tuturor clienților în ceea ce privește site-urile acestora. Obiectivul nostru este de a oferi fiecăruia șansa de a performa și a face profit in mediul online.

Contactează-ne, arată-ne ceea ce îți dorești și noi îți vom transforma ideea în realitate. Businessul tău online va intra pe mâna echipei noastre de profesioniști care va lucra eficient pentru ați livra produsul dorit în cel mai scurt timp.

Web Design

Nu conteaza daca ai nevoie de un un site de prezentare, de un magazin online sau doar de un blog diferit. Aici vei gasi echipa de care ai nevoie pentru a construi rapid si sigur site-ul de succes care va captura vizitatorii inca de la primul contact.

Acum e momentul sa creezi site-ul pe care l-ai visat! Neo Media iti ofera certitudinea ca site-ul tau va arata si va functiona asa cum ti-ai dorit dintotdeauna. Echipa noastra isi va folosi experienta in web design pentru a putea face cat mai vizibila prezenta ta online.

Vom stabili impreuna strategia pe care o vom aborda astfel incat rezultatul sa fie cel pe care il doresti. Schita site-ului tau exista deja in mintea ta. Lasa-ne sa o transformam in realitate! Proiectul va prinde viata instantaneu deaorece te vom asculta si vom aplica, cu ajutorul experientei acumulate. toate cererile tale. Impreuna cu noi vei face primul pas pentru maximizarea profitului afacerii tale!

Pagina ta web este destinata succesului pentru ca va respecta o reteta deja implementata si verificata. Prima impresie va fi cea care va cuceri utilizatorul datorita continutului bine strucurat imbinat cu designul grafic si simplitatea utilizarii.

Tot la Neo Media poti alege sa beneficiezi de servicile SEO (Search Engine Optimization) sau, mai pe intelesul tuturor, optimizarea pentru motoarele de cautare. Promovarea de tip SEO este o metoda accesibila care va garanteaza ca mesajul paginii dumneavoastra web va ajunge la utilizatori interesati de serviciile oferite prin intermediul acesteia. Astfel veti fi siguri ca veti obtine rezultate imediate datorita atragerii clientilor potriviti.

SEO

SEO (Search Engine Optimization) este o notiune tot mai familiara celor care utilizeaza internetul in interes personal. Promovarea afacerii prin intermediul unui site a devenit imperativ necesara in epoca moderna, dar pentru ca rezultatele sa fie cele scontate fiecare pagina web care se respecta va apela la serviciile SEO.

Echipa Neo Media se va ocupa intr-un mod profesionist de promovarea siteului dumneavoastra. Acest lucru implica un set de operatii pe care le vom efectua cu scopul cresterii pozitiei paginii web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante şi relevante din punctul de vedere al afacerii dumneavoastra. Pozitionarea mai buna in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare va aduce un numar crescut de potentiali clienti interesati exclusiv de ceea ce promovati.

Analiza cuvintelor cheie, identificarea si implementarea celor care vor aduce un plus de audienta site-ului va fi doar prima etapa din cadrul serviciilor SEO pe care vi le vom oferi. Totodata vom optimiza continutul paginii dumneavoastra astfel incat aceasta sa se evidentieze fata de cele ale competitorilor directi. Veti putea fi siguri ca, in cel mai scurt timp, vor aparea noi oportunitati pentru afacerea dumneavoastra.

Scopul nostru final este satisfactia clientului. Iar pentru acesta satisfactia inseamna un trafic crescut, notorietate, cresterea bazei sale de clienti si, nu in ultimul rand, profit. Echipa Neo Media va garanteaza, odata cu implemetarea servicilor SEO personalizate, sporirea calitatii site-ului pe care il detineti.

Găzduire

Ati hotarat sa va promovati afacerea, pasiunile sau chiar pe dumneavoastra prin intermediul unui site? Atunci trebuie sa stiti deja ca, mai intai, aveti nevoie de un domeniu care sa va reprezinte intru totul. Achizitia unui domeniu este un pas extrem de facil, mai ales daca numele pe care l-ati ales pentru pagina dumneavoastra este disponibil. Ceea ce trebuie sa mai stiti este ca pentru a avea un site activ avem nevoie de un lucru cel putin la fel de important, gazduirea (web hosting).

La Neo Media poti achizitiona cu incredere spatiul necesar site-ului pe care l-ati construit. Pagina dumneavoastra web este compusa din fisiere de date care vor fi urcate pe un server cu acces la internet astfel incat sa fie tot timpul accesibila utilizatorilor. Acestia vor dori sa acceseze cu usurinta informatile pe care le oferiti la orice ora din zi si din noapte. De aceea trebuie sa constientizati cat de vitala este viteza incarcarii paginii dumneavoastra. Cu noi aveti siguranta unei legaturi stabile de internet. Site-ul dumneavoastra va fi accesibil si, mai important, tot timpul in siguranta.

Consultanță comerț electronic

Magazinul online presupune sa construiesti o afacere solida care sa aduca profitul pe care ti-l doresti. De aceea este extrem de important, atunci cand ati luat aceasta decizie, sa aveti oameni cu experienta care sa va ofere sfaturile potrivite si care sa va ajute sa dati o forma ideilor astfel incat sa evitati sa ajungeti sa inregistrati pierderi.

Noi, echipa de la Neo Media, iti punem la dispozitie toate cunostintele pentru a veni in intampinarea dorintelor de a detine propriul magazin online. Vom oferi o solutie rapida, customizabila si usor de utilizat. Va vom permite sa va construiti magazinul conform cu nisa in care doriti sa performati.

Ulterior magazinul online va ajunge sa ia locul unei intregi echipe bune de vanzari si va convinge utilizatorul sa arunce o privire atenta produselor pe care le promovati. Site-ul va fi unul profesionist, cu poze, videoclipuri si specificatii tehnice detaliate pentru fiecare produs in parte.